avrilBlog | Hungarian ultimate Avril Lavigne source for all fans!
Üdvözlet

Köszöntelek titeket az avrilblog g-portálon! Honlapom Avril Lavigne énekesnővel foglalkozik. Remélem sok hasznos információra leltek itt nálam és megkedvelitek ezt a tényleg nagyon tehetséges énekesnőt. Nézzetek szét, ha van kedvetek írjatok! Jó nézelődést! Várlak vissza! Szandíí

 
Navigáció
01. hírek tovább
02. avril lavigne tovább
03. domain tovább
 
Társalgó

Csak kulturáltan! Ha bármi gondod van, emailben keress meg. A hírdetéseket és egyéb nem ide való üzeneteket azonnal törlöm!

 
Partnerek

Lehet jelentkezni!
 
Projektek
Abbey Dawn
 Típus: Ruhakollekció
 Megjelenés: 2008 nyara
 Státusz: Kiadva
Avril Lavigne
 Típus: Stúdióalbum
 Megjelenés: 2013.11.05
 Kiadó: Epic Records
Black Gold
 Típus: Játék
 Megjelenés: 2014.02.15
 Kiadó: -
Uni-President Ice Tea
 Típus: Reklám
 Megjelenés: 2013.03.29
 Kiadó: -
 
Oldal Információ

Szerkesztő: Szandíí
Indult: 2012.02.16
Téma: Avril Ramona Lavigne
Szolgáltató: G-portál
Böngésző: Mozilla Firefox vagy Chrome
Felbontás: 1366x768 vagy nagyobb

 
Jogi Nyilatkozat

Az oldal nem áll semmilyen összeköttetésben Avril Lavigne-al és a hozzá kötődő egyéb szervezetekkel, ez csak egy rajongói oldal. Az oldal a létezéséből nem profitál. Az anyagok saját készítésűek, ha nem, a forrás fel van tűntetve így minden szöveges és képi anyag részben vagy egészben való másolása szigorúan TILOS!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2012-02-16
 

Domain
Tartalom
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.